Ett par bilder från Göteborg

Hej på er! 
Var ett tag sen nu, men som ni vet har jag varit i Göteborg måndag, tisdag och onsdag och idag har jag haft fullt upp här hemma med massa saker. 
Men dagarna i Göteborg har varit jätte bra. Gått på tre studeibesök, ätit god mat, shoppat lite, gått ut på krogen och haft det allmänt trevligt. 
På måndagen åkte vi från Kalmar klockan 05:00 och var i Göteborg runt nio tiden. Då åkte vi direkt till vandrahemmet för att lämna väskor, sen åkte jag tillbak atill stan för att gå runt och söka lite jobb. Därefter åkte bildeleverna till HDK på ett studeibesök, sen åkte jag tillbaka till nordstan för att träffa Carl och Jimmy, åt lite mat och sen åkte vi till bion som lärarna hade bokat. Vi såg "Beatels" och den var bra, mycket bättre än jag trodde. Efter det åkte jag tillbaka till vandrahemmet och åt lite sushi. 
 
 
På tisdagen hade vi ett stuiebesök på Göteborgs operan inplanerat. Därefter åkte jag, Carl, Elias, Oskar och Hampus till Frölunda för jag skulle söka jobb, sen åkte jag, Carl och Elais till slottsskogen och gick runt och kollade lite där, himla fint. Sen hade åt vi på restaurang med klassen, åt på en japansk/koreansk restaurang och det var hur gott som helst! Sen åkte vi tillbaka till vadrahemmet och sen vidare ut på krogen. Jag var hemma ungefär vid halv tre och dom andra i mitt rum var hemma runt tre-fyra tiden. En väldogt bra kväll måste jag säga, massa roliga saker som hände. 
 
 
 
 
 
 
Och sen onsdagen hade vi ett studiebesök på ett seminarium om animation, sen efter det gick vi och shoppade lite, var inne i världens mysigaste butik, shoppade några tröjor och en body butter, tänkte visa er det sen. Sen åt vi på donken och sen åkte vi hem vid fyra occh var hemma vid åtta. 
Så dessa tre dagar har varit jätte bra verkligen! 
 
 

Some analog audio images

Hej! 
Haft fullt upp fram tills nu, har skrivit klart mitt cv samt skrivit ut det, packat, och fixat lite inför resan i morgon. Om några timmar åker jag och Carl till Hampus för att sova där inatt. 
Hämtade ju mina framkallade analoga bilder i fredags med, så tänkte visa upp dom finaste nu! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Massa fina bilder från Göteborgsresan i somras med Carl, bilder från utflykter här hemma och bilder på fina kossor! Jag verkligen älskar analoga bilder, så himla fint och roligt att fota!
 

I'm back!

Hej på er!
Nu är jag tillbaka för att kunna blogga igen. Har känt mig så oinspirerad på allt förut men nu är jag mer inspirerad. För idag ska jag och Carl hem till Elias för att grilla med honom och Nathali, ska bli trevligt och mysigt. Sen på söndag åker vi till Hampus och sover där till måndag, för då ska vi på klassresa till Göteborg i tre dagar. Gå på studiebesök, äta mat och ha massa fritid, så jag ska ägna min fritid åt att söka jobb. Så nu innan jag åker in till Kalmar med mamma och pappa, för att kolla lite saker så ska jag skriva ihop ett cv. Som jag för övrigt har sagt att jag ska göra nu i tre dagar, men nu är det verkligen ett måste. 
Har gått och blivit beroende av jelly beans nu också, dom är så goda och så fina på bild. 
 
Igår hämtade jag ut två rullar med analoga bilder på, och dom blev hur fina som helst! Ska visa dom här någon dag när jag lagt in dom på datorn.