New in

Hej finisar!
Har precis kommit hem från Smedby nu, där jag och Carl spenderade natten då han ska vakta sina föräldrars hus. Natten innan det spenderade jag på Öland tillsammans med tre av mina fina vänner. Vi badadde jacuzzi, åt pizza, såg film och snackade en massa, så mysigt hade vi det. 
Igår var det ju alla hjärtans dag, som jag "firade" med Carl. Vi åt god pulled pork, såg en himla bra film och hade det mysigt. Fick en finfin ros också, så himla bra dag hade jag! 
Åkte hem från Carl för en stund sen som sagt, satnnade till på body shop på vägen hem för att köpa mig själv och mamma en all hjärtans dags present, så köpte en body scrub med doften "chocomania" och en body butter emd doften "moringa", två av mina favoriter, dock säljs inte chocomania längre, wää. Har blivit beroende av body shop, det lär ni få se när månadens favoriter kommer. Till mamam köpte jag en handkräm och en tvål i doften "moringa" och en body scrub i doften vanilj.
Så nu ska jag spendera resten av dagen med att städa, ha et hemma spa och läsa en Harry Potter bok.
 
 
Body scruben kostade 30(!!) kronor, det är en liten burk, 50 ml och body buttern och mammas handkräm och tvål kostade 200 kronor, det var ett sånt där sett. Så nu ska jag hoppa in i duschen och prova båda två! :)

Kommentera här: