TBT - Gran Canaria 2014

Satt och kollade igenom massa bilder på datorn och hittade mappen "Gran Canaria 2014". Det är från resan som mamma och jag gjorde för snart ett år så, den 25 januari förra året åkte vi. Vi hade det trevligt och roligt. Träffade mamma och pappas kompisar på flygplatsen och det visade sig att dom skulle till samma område om oss, så vi åt på restaurang med dom varje kväll, åkte på en "båt utflykt" och en shopping utflykt med dom, det var himla trevligt och mysigt. Och jag kom på att jag bloggade då jag var där, men jag la aldrig upp några bilder från resan varken då eller efter. Så gör det nu! Och tänkte även skriva lite om resan och bilderna. 
 
Här är e bild från båten vi åkte, och där uppe där man ser staket åkte vi med en vinglig hackig buss. Det kan ha varit bland det läskigaste jag någonsin har gjort.. 
 
Flygplansbild! 
 
 
 
 
 
Utsikten från hotellet, det var så himla fint! 
 
Jag hade långt och mycket hår då. 
Utsikten från Bill och Ciccis lägenhet. 
 
 
 
Vi gick en strandpromenad varje dag, detta sandslott hade en liten kille byggt, så coolt! 
Direkt efter denna bild tappade mamma och jag min kamera i marken, fick en spricka i mitt UV-filter, men kameran klarade sig! 
 
 
 
Från en utflykt vi gjorde, det stod en indian där och sjöng ABBA låtar, han avr mycket duktig. 

Oj, så mycket bilder det blev, men jag verkligen älskar att vara utomlands, är bara ett halvår kvar ungefär tills jag åker till Turkiet, underbart! 
 

Kommentarer:

1 Almaäpple:

Go indian (y)

Svar: I know, påminde om dig! ✌️
Fanny Svensson

Kommentera här: